Mars/April

Det har vært stille fra oss en tid nå men det er fordi vi nå jobber med en ny hjemmeside som vil komme i løpet av våren. Det er store forbedringer på gang og mulighetene med en ny web løsning er store.
Ellers har fisket i april vært dårlig men en fin ørret er meldt inn av en frossen fisker.

Harren er faktisk på elva alt nå. Det er noen flue entusiaster som har prøvd og turen deres kan du lese om her. http://www.nymfa.no/blogg/?p=395

Det er vår i luften selv om vi bare er midt i mars. Isen er på vikende front og hvis været holder seg så vil nok de første fiskerene prøve seg før påske. Det er lite snø så den store vårflommen vil vi nok ikke få i år.


zoOom

Det sikkreste vårtegnet er her, årsmøtet i foreningen blir på Hoff søndag 183 kl 18. Møt opp og si din mening om hva vi skal gjøre denne sesongen. Elva ser ut til å bli isfri snart og de første vil nok prøve seg rundt påsketider slik det ser ut nå. 

Det er snart årsmøte i fiskeforeningen og de som måtte ønske det kan sende inn forslag til styret. Årsmøtet er enda ikke tidsbestemt men like før påske er vel en grei tid. Send inn forslag om du ønsker at noe skal gjøres.

sitemap
Copyright © Lenaelvens Fiskerforening Rediger / Powered by Dynasite.no