Sommerelv

 

Vi skriver 10. juni og elva er lita men fremdeles fiskbar. Det er meldt inn en del fisker de siste ukene og nå er det fremdeles en stor harr som er den største fisken. Hele 1150 gram veide harren til Kai og det er en stor harr.

Vårt fokus har i det siste vært mot Håjen og demningen der. Lesere av Totens Blad har kunnet lese at demningen er i meget dårlig stand. Flere steder renner vannet rett igjennom og vannet har gravd ut mye av demningen. Det er vel takket være store mengder mudder i dammen at demningen fremdeles holder stand. Ordfører Hans Seierstad har vært med på befaring og lover rask handling i saken. Vår mann holder våkent øye med hva som skjer i saken og følger opp. Sannsynligvis må vi bruke en del penger her men får vi det som vi vil kan «ner dammen» bli en flott plass i fremtiden.

Til slutt må vi slå et slag for streamer fiske. Som det kommer frem av bildet så er det fremdeles mulig å få bra fangster i elva og kikker vi nøye etter så ser vi at den første Mjøsørreten er landet

 

Se bilder

descriptionDemningen i Håjen
descriptionFluefangst
sitemap
Copyright © Lenaelvens Fiskerforening Rediger / Powered by Dynasite.no